Folowers

2012. július 20., péntek

14.07.2012


 14.07.2012


 

A Fény Galaktikus Föderációja és
Blossom Goodchild

közti beszélgetés
2012.07.14.

Médiumok és üzenetek
Blossom: Sziasztok odaát, itt vagyok. Ha lehet, folytatnám a múlt heti témánkat. Beszélgettünk különböző médiumokról és hogy az üzenetek miben különböznek, ill. a lehetőségek korlátairól. Szeretnétek ti is alaposabban megtárgyalni a témát, egyetértetek?
Fény Föderációja: Először is üdvözlünk téged, örülünk az időnek, amit együtt töltünk majd.
Blossom: Oh, igen, természetesen… viselkedj Blossom… Szintén üdvözöllek benneteket.
Fény Föderációja: A téma, amit szívesen megvitatnál velünk… mint sok más téma… sokrétű. Valójában azt állítanánk, közületek mindenki saját maga is médium. Ha most frekvenciákról és rezgésekről és rádióhullámokról beszélünk… akkor sokkal merészebb vizekre evezünk.  De ha már megkérdezted… megteszünk minden tőlünk telhetőt.
Ha egy lelket ’kiválasztanak’ nem a bolygóról származó [földönkívüli] egyének üzeneteinek átadására… és itt úgy értjük a ’kiválasztást’, hogy a médium eközben nyilvánosságot vállal… mert hát nincsenek sokan azok is, akik hallgatnak arról, hogy velünk kommunikálnak?
Abból kell kiindulni, hogy a kiválasztott médiumok többsége, el is fogadja a felkérést a nyilvánossághoz… mert ebben már megállapodás született sokkal korábban, mint hogy a hírnöknek eszébe juthatott volna.
Ha mindenki beleegyezik majd, akkor a felébredés időpontjában, sokan ’felvállalják’ majd nyilvánosan is médiumitásukat. Mert drága Blossom, nálad sem jött egyszerűen az érzés, hogy elérkezett a pillanat és máris ’beindult a gépezet’.
Blossom: Így van. Fehér Felhő azt mondta nekem, hogy a betegségem 17 éve megfelelően átalakította testemet és megújította az energiamezőmet, hogy általam ti beszélhessetek. De feltételezem, hogy Fehér Felhővel más a helyzet, vagy tévednék? Ezt pedig, ma nem kellene feltétlenül megbeszélnünk.
Fény Föderációja: Így van. Egy ’csatornázási- energiaátviteli’ folyamat, amely során a másikon keresztül közvetlenül beszélnek, nem sokban különbözik ettől… de az adott résztvevőktől egy nyilvánvaló testi összeolvadást követel meg. 
Blossom: Hát akkor… ha folytathatnánk… a médium üzenetre gyakorolt, személyes tudás hatásairól kérdeznék még egyszer. Például… tudjátok, hogy a héten mit olvastam és ezt megbeszélhetitek velem, amit meg is szoktunk tenni. Ez az oka annak, hogy sokan mondják, hogy a saját meggyőződéseink befolyásolják a csatornázás irányát, ez valóban így lehet?
Fény Föderációja: Térjünk a lényegre. Sokan ’csatornáznak üzeneteket’ és sokan vannak azok is, akik, azt ’gondolják’, hogy üzeneteket csatornáznak. De tisztelettel megjegyeznénk, ez sokak kívánsága és amikor ’megpróbálják’… akkor a kívánságuk az, ami beszél hozzájuk, nem egy magasabb dimenziós lény energiája.
Blossom: Tehát… a legfontosabb kérdés természetesen… hogyan lehet felismerni a különbséget? Mindjárt azt mondjátok majd, hogy a rezgésen keresztül, ami közben érzékelhető, nem igaz?
Fény Föderációja: Olvasol a gondolatainkban! De szem előtt kell tartani, hogy mindannyian együtt rezegtek azzal a frekvenciával, ahová ’elértetek’.  Ez a rezgés folyamatosan változik, ahogyan a tudás a szívben otthonra lel. Ezért képes a valóságotok átváltozni, ha ’az épület következő szintjére’ juttok. Aminek valaki a 3. emeleten tudatában volt… lehet arról még bővebb tudásra tesz szert a 4. szinten… így, ami a 3-on előtérben volt… az, a 4-en csupán a hátteret képezi.
Ebből az következik… ha azok, akik a 3. szinten tartózkodnak és különböző lelkektől fogadnak üzeneteket, akik szintén a 3. szinten tartózkodnak, akkor velük így kerülhetnek egy hullámhosszra és így tovább.
Blossom: Rendben… tegyük fel az épület 150 szintes, ki lesz a 3-as szint üzeneteinek hírnöke?
Fény Föderációja: Kétség kívül… az egójuk!
Blossom: Mi történik a 31-es szinten tartózkodókkal?
Fény Föderációja: Ők saját maguknál kiteljesedettebb fényű lényekkel fognak kommunikálni,… akik valaha fizikai formában megtapasztalták már a földi rezgéseket. Mi úgy fogalmaznánk… ezek a ’Földre visszakommunikáló’ lelkek ’tapasztaltabb’ rezgéssel rendelkeznek… ez azt jelenti nem azonosak egy olyan lélekkel, aki előtt még hosszú út áll.
Blossom: Rendben… tehát ez azt jelenti, hogy ez az egész épületre érvényes?
Fény Föderációja: Nem… mert feltételezhetjük, hogy a 66. szinttől az ember már nem fizikai formában van, mivel a fény ilyen sűrűségben nem képes megmaradni.   
Blossom: Aha… hmm… ez egyre bonyolultabb lesz.
Fény Föderációja: Te kérdeztél.
Blossom: Ez igaz… kitartok, amíg bírok.
Fény Föderációja: Ezt tudjuk. … Térjünk vissza az alapkérdésekhez, ha lehetséges.
Blossom: Rendben… jelenleg sok jó hírű médium van, akiknek a munkáját világszerte terjesztik az interneten. Sokan azt állítják (tisztelettel… engem is beleértve)… hogy üzeneteik bizonyos csoportoktól vagy egyénektől származnak. Néhányuk már régóta ismertek… mások nemrégiben váltak ismertté… mégis, ahogy már mondtam, jelenleg mindannyian közismertek.  Hogy lehet mégis az… hogy üzeneteik ennyire különböznek egymástól? Még olyan üzeneteknél is, amik állítólag ugyanattól a csoporttól származnak. És ha mégsem egy csoporttól… akkor rossz nevű hírnököktől… sokan teljesen különböző dolgokat állítanak bizonyos esetekben. Mit jelentsen ez? Hogy tudná így az ember követni az igazságot? Ti azt mondjátok… éles ész és ítélőképesség… de mi van akkor, ha az ember szíve nem tud választani… ez oda vezethet, hogy pakolhatjuk a koffert a „sárga házba”?!
Fény Föderációja: Képzeljetek el a világotokban… vagy inkább az egyszerűség kedvéért… egy országban, egy fővárost. Minden falu és város országszerte rendelkezik egy fővárosba vezető úttal. De a népességből senki, aki a fővároson kívül lakik, nem járt... emberi testben…. a nagyvárosban.  Mindegyik városnak és falunak megvannak a módszerei, hogyan kezelje a dolgokat. Már kezdetek óta így cselekedtek… és minden falunak és városnak megvoltak a ’bejáratott’ módszerei.  Nem ismertek más lehetőséget.
Mindegyik hely hallott a központi főváros nagy változással járó terveiről és hogy ez mindenre és mindenkire kihat majd ebben az országban. Tehát az tűnt helyesnek, hogy minden rendelkezésre álló segítséget megragadjanak. Ezért ajánlották fel a telepátia útján a segítségnyújtást… amiről azt gondolták ez a lehető legjobb lehetőség és megosztották az ő általuk hallott és felismert igazságot… ami a nagy változással kapcsolatos, aminek meg kellene történnie.
Blossom: Látom már hova akartok kilyukadni… de a központi fővárosotoknak szembesülni kell egy olvasztótégellyel, ami magában foglalja az ötleteket, lehetőségeket, igazságot, hamisságot, mítoszokat, jóslatokat és így tovább… anélkül, hogy bizonyosan tudhatnánk, ez az IGAZI. 
Fény Föderációja: Akkor gondolkodjatok el ezen… miközben mi folytatjuk történetünket… A központi fővárosban a Vének Tanácsa összeült, hogy a kívülről származó zavarodottságot okozó információkat kiküszöböljék.  Úgy döntöttek nagyító alá veszik az összes információforrást és megtalálják a közös nevezőjüket.
Blossom: Megelőzlek benneteket… ez a SZERETET!
Fény Föderációja: Ez a mi mindig visszatérő üzenetünk… és ez a vezérfonal, ami az összes igazságot szolgáló üzenetet összefűzi.
A Vének Tanácsa is szintén ebben az egy igazságban találta meg a közös nevezőt. Eltávolították a zavarodottságot és kihirdették mindenkinek, aki ezen a terülten él [Földön], hogy hagyjon figyelmen kívül mindent, ami nem a szívük igazságát szolgálja.   
Ez az EGY IGAZSÁG. Ha e szerint éltek, úgy éltek, mint ahogy azt előre megterveztétek.
MÁST NEM SZÜKSÉGES TUDNOTOK EBBEN AZ IDŐPONTBAN.
Minél jobban kitartotok a zavarodottság elkerülése mellett és a BENNETEK REJLŐ SZERETETRE bízzátok magatokat, ANNÁL TELJESEBBEN MUTATKOZNAK MEG A VÁLASZOK A SZÍVETEKBEN. 
AMIRŐL TUDOMÁST AKARTOK SZEREZNI… ANNAK A TUDÁSNAK MÁR RÉG BIRTOKOSAI VAGYTOK.
MEGMUTATKOZNAK NEKTEK MAJD… A MEGFELEŐ IDŐBEN, AMIKOR TI ÚGY DÖNTÖTTETEK ENGEDÉLYEZITEK AZ EMLÉKEK VISSZATÉRÉSÉT… EZÉRT NINCS MÉG JELEN PILLANATBAN TUDOMÁSOTOK RÓLA. MÉG NEM JÖTT EL AZ IDEJE. EZ EGY SOKKAL KORÁBBI DÖNTÉSETEK VOLT.
Bizonyos értelemben… senkinek nincs igaza, ill. senki nem állít hazugságot… az ’igazság csatornázása’ mindig helyes, hírnökeik szívében. De komolyra fordítva a szót, azt mondjuk, az ’IGAZSÁG csatornázása’. Ez azt jelenti, hogy sok különböző forrás áll kapcsolatban a saját ’falujuk szeretetteljes igazságával’… és itt még hozzáfűznénk, lehet a csatornázó médium is abból a ’faluból’ származik, ahonnan az üzeneteket fogadja… (egy további lehetőség)
De kérünk benneteket, azt a KÖZTUDOTT tényt se hagyjátok figyelmen kívül, miszerint léteznek olyan üzenetek, amik NEM magasabb birodalmakból származnak. Szándékosan zavart keltő és megtévesztő céllal is terjesztenek üzeneteket. Úgy kódolják őket, hogy bizonyos pillanatokban azt az érzést keltik, mintha a szívetekhez az igazság szólna… de rejtjelesen a félelem és a sötétség is jelen van, amik közvetlenül elvezetnek az üzenet eredeti mondanivalójához, ami nem más, mint a világvége hangulat keltése. 
Ez könnyen felismerhető… mert ha szívetekben a szeretet érzését érzitek és a másik pillanatban olvasás közben majd kiugrik a szívetek a helyéből és rossz érzés kerít hatalmába, akkor kedves lelkek… gyorsan a ’törlés’ gombot kell megnyomnotok.  Itt nem arról a mondásról van szó, hogy a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntjük… mivel nincs igazi ’gyerek’… csak koszos víz, egy gyermek bőrébe bújtatva!
Blossom: Nos… ez érdekes. Hát akkor jobb, ha tudjátok, hogy nemrégiben a szomszédasszonyom koszos lúgot öntött ki a telkén és pontosan ez a mondás jutott az eszembe… még utána is néztem a pontos jelentésének. De térjünk vissza a kezdetekhez, tehát befolyásolom én, mint csatornázó médium az üzenetet, amit ti küldtök nekem?
Fény Föderációja: Azt mondanánk, ez a te esetedben nem így van. És jeleznénk, a gondolataid információs feldolgozásában annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy az ebből adódó példákat [pl. képek, közmondások] szoktuk felhasználni üzeneteinkben.
Blossom: Oh remek, ez máris értelmet ad annak, miért szokott néha Fehér Felhő az előadások során olyan dolgokat mutatni, amiket egy boltban látva felkeltették a figyelmemet és ezt metaforaként használja fel.  Ez legtöbbször összezavart… de aztán annyiban is hagytam… de most végre értelmet nyert. Hurrá! Úgy érzem, mára befejezhetjük… hmm… érdekes… már megint adtatok nekünk egy kis gondolkodnivalót. Találkozunk legközelebb!
Szeretettel és köszönettel!

Website: Blossom Goodchild

magyar nyelvű fordítás: Scarlett
 

 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése