Folowers

2012. augusztus 9., csütörtök

29.07.12


 29.07.2012




Csöndes káosz
 2012. július 29.

Blossom: Jó reggelt. Tehát itt vagyok, az ÚJ számítógépen minden beállítva, de a technikai nehézségek miatt, eddig még nem tudtam veletek felvenni a kapcsolatot. De most készen állok... Itt vagytok?
Fény Föderációja: Mi folyamatosan veled vagyunk és mindenkivel, aki meghív minket. Követtük a mindennapjaidat és észrevettük a nehézségeket, ami az energia-visszaesésre vezethető vissza, aminek a következménye, hogy elveszítetted velünk a kapcsolatot… és örülünk, hogy ismét folytathatjuk a párbeszédet.
Blossom: Egyszerűen muszáj megkérdeznem. … Nem tudok beletörődni… Utoljára, amikor új számítógépet kellett vásárolnom. Az 2008. október 14-e előtt volt néhány nappal… most pedig nagyon „lebetegedett” a gépem, amikor el akartam küldeni a vizualizációt az Olimpiai Játékokra… világos, hogy én csak egy „kis hal” vagyok… de csak véletlen egybeesés lenne? 
Fény Föderációja: Azt javasolnánk, hogy az ilyen dolgokat azokra bízd, akik nem hagyják a technológiai váltás folytatásának szétrombolását és te pedig egyszerűen ne azon a területen haladj tovább, amihez amúgy sem tudsz hozzájárulni. Eltökélt vagy utad folytatásában, ehhez gratulálunk neked és azoknak, akik továbbra is így tesznek. Az élet az ilyen időkben, amiket ti megéltek… minden bizonnyal lelkesedést és kiábrándulást is hoz magával… azoknak a próbálkozásai miatt, akik ÉRZIK, hogy terveiket keresztezték és így hatalmukat megnyirbálták. Ez része az oknak, ami miatt arra kérünk benneteket, maradjatok a fényetekben, méghozzá mindenkor.
Blossom: Értem, azt mondjátok MINDENKOR. Az az ÉRZÉSEM, arra a reggelre céloztok, amikor teljesen elveszettnek és csalódottnak éreztem magam a kialakult helyzet miatt. Azt kell mondjam, körülbelül 10 éve annak, amikor utoljára  éltem át ilyet!
Fény Föderációja: És azt is mondanád, hogy az ilyen magatartást a felgyülemlett dolgok váltották ki belőled?
Blossom: Valahogy ki kellett jönnie! Bár nem voltam rá büszke.
Fény Föderációja: Akkor ismételjük át… az eljövendő időkben, amikor sok minden gyorsabb és jelentősebb sebességgel változik meg számotokra… szükséges az intellektusotokat megfelelően használni. Sok zavar és ellentét bukkan majd fel, amikor az embernek az lesz az ÉRZÉSE, azt sem tudja „fiú-e vagy lány”. Olyan idők jönnek, amikor teljesen mindegy mennyire tudatosan ragaszkodtok az IGAZSÁGOTOKHOZ… mégis sok dolgot kétségbe vontok majd.
TUDJÁTOK… nem azért vagyunk itt, hogy tetőzzük az aggodalmatokat… De nem tartanánk helyesnek, ha nem készítenénk föl benneteket. Ezért igyekszünk tudatosítani bennetek, mennyire fontos a rendszeres meditáció és azt mondanánk nagyon sürgős is lenne. Ha a magasabb erőtökkel és a SZERETETTEL léptek kapcsolatba, képesek lesztek, a Földön élő éneteket a FÉNYRE felkészíteni, amit sugároznia KELL magából.
Ma… ezrek küldték a FÉNY EGYSÉGÉT az Olimpiai Arénába. Mekkora öröm ragyogott ki az éterbe. Bár tudnátok, milyen értékes ez az egységes fellépés az eljövendő történések szempontjából és milyen nyugtató erővel BÍRT… mindenki megérdemelne egy olimpiai érmet ezért.
Blossom: Személyesen minden alkalommal úgy érzem, amikor elképzelem, hogy együtt irányítjuk oda a fényt stb.,… érzelmileg lehengerel. Olyan érzésem van, hogy hatalmas ereje van.
Fény Föderációja: Öröm milliós nagyságrendben… teljes öröm. Olyan volt, mintha szárnyra kelt volna a bolygótok! Térjetek gyakran vissza ehhez a pillanathoz. Gyűjtsétek össze az érzelmeket és a látványos hangulat képeit. Sokan nem voltak tudatában a „spirituális szint” FÉNY-rezgéshullámainak,… de ennek nincs jelentősége.
Folytatnánk a BOLDOGSÁG/ÖRÖM ÁLLAPOTÁVAL, amire összpontosítani kellene.
EGYEDÜL EZ A VÁLASZ.
EGYEDÜL EZ A KULCS.
Nem szükséges mindenféleképpen tudni az asztrológiai hatásokról vagy történelmi eseményekről, vagy mást tenni, mint a boldogságra/örömre koncentrálni. Ez a módja a fényetek sugárzásának. Ezt ti is mind TUDJÁTOK… de olyan ÉRZÉSÜNK van, néha emlékeztetnünk kell erre benneteket.
Blossom: Igen… ennek tudatában vagyunk. Valóban nem szükségszerű mindenki számára az útmutatás, elég, ha egy „felvilágosított” hozzáállással néz szembe a dolgokkal. Ez az emberi lét része manapság, remélhetőleg az új időkben már nem lesz az. Még ha tisztában is vagyunk vele, fontos volna az öröm állapotában maradni, nehéz a kivitelezése. Néha az az érzésem, hogy egy külső befolyás hatása ellehetetleníteni az én hatásomat, annak ellenére, hogy időközben már tudni kéne ezt kezelni.
Fény Föderációja: Nincs más mondandónk, azon kívül, hogy most itt befejezzük...
Blossom: Oh… rendben! (A kapcsolat megszűnt). Később újra megpróbálom felvenni a kapcsolatot.
Később:
Nos, ez most a semmiből bukkant elő! Nem éreztem, hogy így lesz. Itt vagytok, hogy folytathassuk és meg szabad kérdeznem, mi az oka ennek az előbb gyorsra sikerült búcsúnak?
Fény Föderációja: Ezen a ponton szükségessé vált a befejezés. Tudatában kell lennetek a mostani rezgéshullámoknak, ami a feloszlás szerepét veszi át, nem beszélve a mindez melletti, meglehetősen sötétséget árasztó helyzetekről, amik mostanában történnek.  
Blossom: Rólam beszéltek… vagy az olimpiai játékokról?
Fény Föderációja: Valóban az olimpiai játékokról beszélünk, és mindenki bölcsen tenné, ha a saját fényében tartózkodna, és ha folytatná a fény világos és erős sugárzását a sportesemények ideje alatt.
Legyetek vele tisztában, hogy a zökkenőmentesség látszata, a színfalak mögött messze eltér az IGAZSÁGTÓL. Kialakult egy csöndes káosz és csodával határos, hogy nem lett belőle mindenki számára látható zavar.
Blossom: Elmagyaráznátok ezt tüzetesebben?
Fény Föderációja: Csak annyit szeretnénk tudatni veletek, hogy akik kiterjesztették fényüket a Játékokra, ezt pedig sokan megtették közületek… megváltoztatták a történelmet.
Blossom: Meglehetősen erős szavak… Nem vártam volna, hogy ezt mondjátok. Ezt most tényleg komolyan így gondoljátok?
Fény Föderációja: Valóban rossz dolgok voltak készülőben, amik nem a „nyertes oldalt” szolgálták volna, ha megvalósultak volna.  Érzékeljük, hogy többet szeretnél ezzel kapcsolatban megtudni, de biztonsági okokból nem szeretnénk többet ebben a témában nyilatkozni. Elfelejted, kivel beszélgetsz Blossom.
Blossom: Nos, nem igazán, de ÉRZEM, hogy az ÉN érdekemben jobb ez így.
Fény Föderációja: Ez így helyes és kérünk benneteket, hogy vegyétek figyelembe a tényt, hogy annak ellenére, hogy sokan képviselitek a fényt és minden tőletek telhetőt megtesztek, hogy a megfelelő módon jutassátok érvényre… van az éremnek másik oldala is, még ha nem is szeretnénk erre koncentrálni… mégis kétség kívül létezik.
De még egyszer megismételjük…
LEGYETEK LEGJOBB FORMÁTOKBAN.
Ajándékozzatok meg MINDENKIT a szeretetetekkel. Szívetek legmélyéről. Ajándékozzatok szeretetet, azoknak, akiknek a rombolás a szándékuk. Csak ez az út vezet az Új Világotokba.
Blossom: Azt kell mondjam … hogy ma nagyon szorongató érzés fogott el…. És nem tudtam levakarni magamról a félelem érzését. Ezzel csak én vagyok így? Ez csak az én személyes számítógéppel kapcsolatos gondjaim… vagy ez globális szintről kiinduló helyzet?
Fény Föderációja: Kétségkívül azt mondanánk, hogy méreteiben egy nagyobb dologgal állunk szemben. A lehetséges negatív kihatásokat, erősen megfékezte az olimpiai nagy örömhullám. Ezért azt mondanánk, amit most sokan átélnek, még azután is hogy hatalmas fénytömeget küldtetek ki… érezteti preventív hatását, ami nélkül különben katasztrofális kimenetel következett volna.
Blossom: Ez lehetett az oka, hogy „Őfelsége” (ford. megj. Blossom II. Erzsébet angol királynőre utal) annyira, de annyira érdektelennek tűnt?...Vagy talán csak azon mélázott elszaladjon-e manikűröshöz vagy sem?
Fény Föderációja: Most is azt tartanánk helyesnek, ha ezt a kérdést nem feszegetnénk tovább. Inkább evezzünk üdvösebb vizekre és örüljünk, hogy minden rendben van és ez így is marad a „földi szolgálat” támogatásával és BIZALMÁVAL és hitével, akik csodálatra méltóan teszik a dolgukat. 
Lehetne egy javaslatunk?
Blossom: Igen, parancsoljatok.
Fény Föderációja: Ahhoz, hogy a test sejtjei az emelkedő tudattal együtt rezegjenek… a mindennapos meditáció közben érdemes az emberi testet aranyszínűnek elképzelni.   Hogy a fény - ami természetszerűleg folyékony jelleghez hasonló - folytonos hatását kifejthesse és a ti lényegeteket áthathassa. Amikor találtok rá alkalmat, vizualizáljátok belső éneteket… minden szinten…, mint ARANY FÉNYT. Ez sokat segít a testetek átalakulásával járó tüneteknél. 
Blossom: Ismételten egy velős kijelentés. Bárcsak emlékeznénk, miért is jöttünk! Tulajdonképpen ezt úgy kéne megfogalmaznom, tudjuk az indokot, hogy az új világra való átállást elősegítsük… de bárcsak emlékeznénk, hogyan is döntöttünk, melyik a megvalósításhoz vezető legmegfelelőbb út számunkra, ha itt az idő.
Fény Föderációja: De minden, amire emlékeznetek kell, hogy itt az idő…és pontosan azt teszitek, amiért ide érkeztetek. Csak úgy tűnik, nem ismeritek fel az okot. Túl sokan várjátok, hogy majd minden megtörténik. 
MINDEN MOST TÖRTÉNIK ...MOST.
MOST VALÓSUL MEG.
ELKEZDŐDÖTT.
TI RÉSZT VÁLLALTATOK BENNE!
Csak annyit kell tennetek, hogy a tőletek telhető legjobbat hozzátok ki magatokból, hogy a fényetekben és szívetek középpontjában maradjatok. TUDJÁTOK, ezért jöttetek ide. Tudtátok nem lesz könnyű, ha eljön az idő. De azt is tudtátok, hogy erősek lesztek és megcsináljátok.
TERMÉSZETESEN ÍGY IS LESZ!
Blossom: Nos, most komolyan… ezzel azt akarjátok mondani, hogy ez… úgymond maga a „felemelkedés”?
Fény Föderációja: Azt állítjuk, hogy lépésről-lépésre mindent beteljesítetek, amiért ide érkeztetek. Egyszerűen döntésképtelenek vagytok, nem ismeritek fel, mi lenne a hasznos számotokra… Mert ha felismernétek, akkor az erőtök ezerszeresére növekedne. 
Ez olyan, mint amikor egy könyvet újra olvasunk… és amikor elérkeztek egy bizonyos fejezethez, amikor izgalmassá válik a helyzet, és ti emlékeztek, áh igen, emlékszem erre a részre. És felfokozódik az izgalom a következő fejezet körüli elvárások miatt… aztán minden visszakerül a régi kerékvágásba.
Blossom: Az a helyzet, ha veletek beszélek, ha rátok hangolódom… egyfajta lelkesedés lesz úrrá rajtam és ÉRZEM, kik is vagytok valójában, olyan mintha kölcsönöznétek nekem ezt az érzést. Nem tudom jobban elmagyarázni. De, ha az ember egy egyszerű hétköznapot végigcsinál, úgy tűnik néha… mintha mindez valójában csak mese lenne, ami később itt olvasható lesz… mint egy fantasztikus történet. De a szívem azért tudja, ez nem így van… de a ráció (értelem) gyakran harcol a szívemmel. 
Fény Föderációja: És itt gratulálunk neked, hogy ezt így itt bevallod. De ez nem nagy jelentőségű dolog?
„Az értelem harcol a szívvel!” Kedves Barátok, nem erre kérünk benneteket folyamatosan, hogy a szívetekre hallgassatok? Az értelmetek dönthet úgy, hogy megváltozik… a szívetek nem tesz ilyet.
Blossom: Nem igazán értek egyet. Például… az ember szívét elfogja egy bizonyos ÉRZELEM egy emberrel kapcsolatban, és ha változnak a körülmények, a szív érzelmei is változnak.
Fény Föderációja: Ragaszkodunk az állításunkhoz és megismételjük, hogy a szív sohasem változik. A körülmények megváltoztathatják a gondolkodásmódotokat arról, hogy, úgy érezhetitek a szívetek is megváltozott, de az IGAZSÁG az, hogy erre nem képes… mert a szív színtiszta szeretet… és ezt lehetetlen megváltoztatni.
Blossom: Elnézést… még nem teljesen tiszta a dolog. Mondjuk, valaki fülig szerelmes lesz… az idő múlásával elhalványul ez a szerelem, egy pontig, amikor a szerelmesek úgy ÉRZIK elveszett az érzés. Minden bizonnyal ti is azt mondanátok, hogy a szív ÉRZÉSEI megváltoztak vagy tévednék?
Fény Föderációja: Mi mégis kitartunk álláspontunk mellett… a szív nem tud megváltozni. Mert az intuitív mély érzések és érzelmek mindig helyesek és mindig vezetni fognak benneteket. Érezheti úgy az ember, kialudt a szerelem lángja, ha „józan ésszel” szemléljük a helyzetet. De az is igaz, ha egy másik „tapasztalás” során újra összetalálkoznátok, újra felismernétek azt a korábbi élettervben szereplő szerelmet, méghozzá teljes szépségében. Nagyon hálásak lennétek egymásnak, hogy úgymond a megegyezés rátok eső részét betartottátok és hálásak lesztek a közben megtanult leckéért is.
Blossom: Biztos vagyok benne, fel tudnék még hozni pár ellenérvet, ha egy kicsit átgondolnám,… de úgy sejtem a válaszotok minden esetben ugyanaz maradna.
Fény Föderációja: Mi csak segíteni próbálunk. Nem akarunk okoskodni.
Blossom: Oh …de nekem meg az az ÉRZÉSEM, hogy így van! Tudjuk, hogy mi Földiek ugyan olyan jól kiismerjük magunkat a témában, ha nem éppen Földi játszmáinkat játsszuk. Tényleg nagyon furcsa, hogy közülünk olyan sokan… felébredtek és tudatában vannak létezéseteknek és a veletek kapcsolatos dolgoknak, olyan módon, amit mi megfelelőnek ÉRZÜNK. Mégis, sokan közöttünk tökéletesen vakok ebben a tekintetben. Olyan, mint két világ egyben.
Fény Föderációja: Sokkal több … sok-sok világ egységben… de egyszerűen különböző frekvenciákon egymással rezonálva. Ez nem fog változni. Ez nem tud változni.
Blossom: Ez igaz. Most én vagyok soros, hogy elbúcsúzzam tőletek. Hosszú nap volt a mai… érzem, ahogy az erőm kezd fogyni és már nem elég, hogy fenntartsam veletek a kapcsolatot. Tehát,… örültem nagyon . De érzem, valami nagyon „alakulóban” van.

Fény Föderációja: Végülis… a ti ÉRZÉSEITEK számítanak!
Köszönet nektek… mindenkinek a barátságotokért és a kitartásotokért.
EGYEK VAGYUNK A SZERETETEN KERESZTÜL.
Blossom: Köszönettel és szeretettel.


Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése