Folowers

2012. december 20., csütörtök

2012.12.19.

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. december 19.
Blossom Goodchild közvetítése
Blossom: Oké. Talán ez lesz az utolsó beszélgetésem veletek karácsonyig/újévig. Természetesen minden szem az egekre szegeződik és minden SZERETET-gondolat a szívekben van! Micsoda érzés! Én is békés/nyugodt vagyok…de tudatában vagyok annak is, hogy a holnaputáni nap a NAGY DECEMBER 21.! Megváltoznak majd a dolgok? Nem fognak? Ismét így állunk majd kapcsolatban? Olyan sok a dilemma/bizonytalanság! De a szívem fényes ebben az emberi formában…és BÍZOM abban, hogy mostanra elég bölcs vagyok ahhoz, hogy egyszerűen ’haladjak az árral’!
Fény Galaktikus Föderációja: Üdvözlünk, legdrágább barátunk! Nem izgalmas dolog valóban itt lenni a történelmetek ezen időszakában? Hiszen az ajtótokban álló esemény …olyan történelmi lesz, mely túlmutat azon, ami valaha is volt!
Úgy érezzük, hogy most jobban értjük a köztünk lévő eltérő nézőpontnak köszönhető szkepticizmusotokat! Ezért megdicsérünk benneteket a Bizalmatokért és az előrehaladásotokért! Tudatában vagyunk annak, hogy ez időnként nem volt egy könnyű feladat!
ISTEN gyermekei…
Néhányan nem fogják ettől jól/nyugodtan érezni magukat!
Akkor ők még nem találták meg az ő IGAZSÁG-ukat…ennyi az egész! Hiszen nem azt mondjuk, hogy ’elmeséljük nektek’, hogy mi ISTEN… csak arra vágyunk, hogy megtaláljátok ISTENT a bensőtökben.
Hiszen mi…mint tudjátok… ISTEN-ről ugyanúgy beszélünk, mint a SZERETET-ről. Mivel az energia egy és ugyanaz!
Ezért…folytatjuk…
ISTEN gyermekei! Itt jön az, amire vártatok! Itt jön az, amiért a szívetek kiáltott! De nem mindig tudtátok pontosan, mi volt az, amit kértetek! Megvolt a vágyatok arra, hogy ’hazamenjetek’ de azt mondjuk,….hogy talán az az ’otthon’ jön el hozzátok!
ÉS EZ ELKEZDŐDIK!
De amint tudjátok, ez nagyon-nagyon régen elkezdődött! De MOST születik meg az IGAZSÁG! Hiszen ebben a rátok ömlő FÉNYBEN senki sem tud semmit elrejteni!
AKIK TI VALÓJÁBAN VAGYTOK, az minden színében megmutatkozik majd!
De azt üzenjük nektek…, hogy ne aggodalmaskodjatok semmilyen módon! Hiszen a ti színeitek, melyek még nem egészen fejlődtek még ki…a maguk idejében …megteszik majd ezt. És azok a színeitek, melyek már az önmaguk teljességévé váltak…lehetővé fogják tenni számotokra, hogy ÉREZZÉTEK azt, melynek eléréséért küzdöttetek! Azért, hogy önmagatok teljességébe lépjetek!
Nagyon is tisztában vagyunk a ti bizonytalanságotokkal [dilemmáitokkal], Blossom! ÉREZZÜK az energiátokat erre vonatkozóan! Szeretnéd ezt megbeszélni?
Nos, hogy őszinte legyek, ez már elmúlt! De tudom, hogy értitek! Ha valami történik…milyen csodálatos lesz! Akármilyen formában is történik…legalább valami meg fog történni. De… amint tudjátok, én úgy értem, hogy [mi lesz,] ha nem történik semmi! Ne értsetek félre!... Nem vagyok mélységes aggodalomban emiatt…hiszen az élet megy tovább.. ez csupán… nos… tudjátok!
Te azt hiszed, hogy tudjuk!
Nem tudjátok? Nem tudjátok, mennyire torkig lesz mindenki? Hogy mennyire el fogják veszíteni a hitüket/reményüket? Az a helyzet…ezek csupán rossz előérzetek, melyeket tapasztalok! De amint mondom…nem vagyok lehangolva és szópocsékolásnak tartom, hogy túl sok értékes szóval fókuszáljunk a ’mi van, ha’-féle dolgokra…mivel két napon belül tudni fogjuk, hogy vagy ez, vagy az.
Bölcs szavak…
Egy régi motorostól! Valahogy úgy érzem, hogy már minden szükséges dolgot elmondtatok! Mi maradt még?
A bennünk lévő Igazság maradt! Mivel amikor minden fátyol lehull…semmi sem marad, csak a SZERETET!
TI VAGYTOK AZ A SZERETET! EZT TUDJÁTOK!
Mi, más világokbeli lények ugyanannyira izgatottak vagyunk, mint ti! Hiszen ne feledjétek, hogy mi is mellettetek dolgoztunk az úton, minden egyes lépéseteknél, hogy elérjük ezt az összetalálkozást!
Mi a barátaitok vagyunk! Mi a családotok vagyunk! Ami történik, az lehetővé fogja tenni, hogy megtegyük azt, ami onnan kezdve megtörténHET! És ez magában foglal sok univerzális változást is! A sebesség, melyben ’e történést’ követően ez a változás megtörténik …bámulatba ejtő lesz!
HISZEN LÁTJÁTOK/TUDJÁTOK, LEGDRÁGÁBBJAINK…HA EGYSZER EZ A FÉNY RAJTATOK/BENNETEK VAN… SEMMI… ABSZOLÚT SEMMI SEM MARADHAT AZON A HELYEN, AHOL ELŐTTE VOLT.
Hiszen az energia, melyet ez a FÉNY hordoz magával az egy olyan óriási mértékű SZERETET, hogy a dolgoknak lehetetlen lenne úgy maradniuk, ahogy voltak!
ÁLLJATOK FEL ERRE AZ ALKALOMRA!
ENGEDJÉTEK, HOGY A SZÍVETEK ÖSSZEHANGOLÓDJON A MENNYEI ZENÉVEL!
LEGDRÁGÁBB LELKEINK! ITT VAN! AZ IDŐ MOST VAN!
Ó, remélem, hogy ’nekünk’ igazunk van! A fejemben…úgy gondoltam, hogy sokkal több dolog fog megtörténni az említett esemény kézzel fogható előkészülete idején! És igen… előrehaladtunk önmagunkban…igen, ott a változás… de látszólag… nincs a közelében sem annak, mint amire gondoltam!
De ezek a te elvárásaid voltak, drága Blossom!
Igen! Elvárások a szavak alapján, melyeket mondtatok nekünk!
És…minden Szeretettel mondjuk, hogy… ezek csupán a te gondolataid voltak! A te gondolataid az általunk mondott szavak alapján! A gondolatod kifejeződése a mondott szavak által! Sokszor elmagyaráztuk azt, hogy nem tudunk mindent elmondani, amit szeretnétek tudni! Hiszen ez megváltoztatná annak a dinamikáját, ahogyan mindennek lennie kell!
De ISMÉTLEM… engedd meg, hogy biztosítsunk arról, hogy … TUDNI FOGJÁTOK … valamely jövőbeli szakaszban… és ÉRTENI FOGJÁTOK, MIÉRT …tartottunk bizonyos mértékben vissza tőletek a dolgokat úgy, ahogyan azt megtettük! Minden értelmet nyer majd… amikor TUDNI fogjátok!
Oké! Elfogadom! Ez nevetségesen hangzik…de nem vagyok teljesen biztos abban, hogy bármi többet lehet mondani! TUDOM, hogy kapcsolatba akartam lépni veletek az elhangzott dátum előtt … de valójában azt érzem, hogy nincs semmi, amit hozzá lehetne tenni ahhoz, amit már elhangzottak az elmúlt évek alatt! Valóban… ez az egész egy építkezés volt… és itt vagyunk!
Többet vártál tőlünk?
Nem tudom! Talán! Talán egyikőtök „dobpergetését’ vártam… nagybetűs állításokat, melyeket néha meg is tettetek…hogy lássuk, hogy ez annyira közel van most!
Dobpergést kérünk!...
SZERETÜNK BENNETEKET!        
NAGY SZERETETET ÉRZÜNK FELÉTEK, ÉS EZ SOSEM FOG MEGVÁLTOZNI!
TISZTELÜNK BENNETEKET!
TUDJUK, HOGY HAMAROSAN EGY OLYAN HELYEN LESZTEK ÖNMAGATOKBAN, MELYRŐL ÚGY ÉRZITEK, HOGY TARTOZTOK VALAHOVA.
MI AZT IS TUDJUK, HOGY CSAK JÓ JÖHET MINDENRE!
TUDJUK, HOGY HA A LABDA EGYSZER EL LETT RÚGVA, AKKOR SZEMTŐL-SZEMBE FOGUNK VELETEK TALÁLKOZNI!
TUDJUK, HOGY MINDAZ, AMIK NEM VAGYTOK…TÖBBÉ NEM LÉTEZIK!
ÉREZZÜK AZT A SZERETETET, MELYET MEGOSZTOTOK VELÜNK!
ÉREZZÜK A LÉNYETEK ENERGIÁJÁT EZ IDŐBEN ÉS EGYENSÚLYT IDÉZÜNK BENNE ELŐ!
De főként:
MI TUDJUK, MI JÖN… ÉS ENNEK KIFEJEZÉSÉRE VAGY LEÍRÁSÁRA EGYSZERŰEN NINCSENEK SZAVAK!
Ez egy kicsit…hirtelen egy kissé érzelmessé válik! Ezernyi kérdést tudnék feltenni… mások is… de tudom, hogy kevés értelme van! Nekünk BÍZNUNK kell abban a folyamatban, ami lesz!
ÉS ISTEN AZT MONDTA…ENGEDJÉTEK A FÉNYT!
És ő tudja! Tehát ez van! Ez az utolsó beszélgetés december 21 előtt. Arra az esetre, ha… a kommunikáció egy rövid ideig megszakadna… KÖSZÖNÖM! Találkozunk A HÍDON, barátaim! Ez az egész egy kissé különösnek tűnik! Mint egy kisebb emelkedés! Hogy egy kicsit színpadias legyek - mint amilyen vagyok is -… sokkal drámaiabb közeledésre számítottam!
A függöny mindjárt felgördül!... SZERETÜNK! SZERETÜNK! SZERETÜNK!
És mi is SZERETÜNK! 5…4…3…2…1…
Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
Forrás: Blossom Goodchild
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése