Folowers

2012. október 3., szerda

2012.09.16.

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. szeptember 16.
Blossom Goodchild közvetítése
Türelem, elmélyedés és elfogadás
Helló…itt vagyok! Nagyszerű lenne, ha tudnánk csevegni, ha az időzítés nektek megfelelő lenne… nekem most jó.
Örülünk, hogy tudunk most beszélni veled. Mindig örülünk a veled való beszélgetésnek és azt mondjuk el neked, melynek megismerése szerintünk ebben a bizonyos időben értékes lehet számotokra. Mindenekelőtt szeretnénk jelezni, hogy nagyra értékeljük a figyelmed arra, hogy gratulálj azoknak, akik a bolygódon már elhatározták, hogy a Fénymunkás Közösség tagjai lesznek. Ez [a közösség] nagyon gyorsan gyarapszik a bolygódon minden egyes pillanatban. Az emberi faj egyre több és több tagja ébred, ezáltal…lehetővé téve a rezgés emelkedését, mely a magasabb rezgésszámú frekvenciákkal keveredve…lehetővé teszi NEKÜNK, hogy egyre közelebb kerüljünk HOZZÁTOK.
Tekintsétek a gratulációkat szétküldöttnek!
Másodsorban, arra gondoltunk, hogy körülvennénk mindnyájatokat a SZERETET-energiánkkal. Szeretnénk, ha TUDNÁTOK, hogy mindannyiótokra úgy tekintünk, mint a családunk tagjai és amint ezen a módon közeledünk …úgy tűnik, hogy egyre több és többetekkel válik kétségkívül életképesebbé a kapcsolatunk. Vegyétek figyelembe azt a tudást, mely ezekben a napokban megmutatkozik számotokra…egyre inkább tudatába kerültök a saját energiáitoknak, melyek szó szerint megvilágítják az utat. Ezt pontosan úgy ismeritek, mint egy olyan ÉRZÉS, hogy a lelkesedés most sokkal erősebb, mint valaha. Izgalom van a levegőben és azok, akik izgatottak voltak…lehetővé teszik ennek [az érzésnek], hogy elhagyja a lényüket és sokkal nyugodtabb [könnyedebb] helyzetben találják magukat.
Gondolkodjatok el azon a lehetőségen, hogy mivel egyre többen és többen ébrednek…így ez minden lehetőséget úgy kitágít, hogy minden sokkal rövidebb idő alatt válik valósággá. Példának okáért…azt tanácsolnánk nektek, hogy annak ellenére, hogy néha úgy érezhetitek, mintha ’egyedül kellene megbirkóznotok a dolgokkal’… MOST sokkal nagyobb túlsúlyban van a bizonyíték azoknak, akik megkérdőjelezik vagy kigúnyolják a létezésünket. Nem tűnik úgy, hogy ezekben a napokban sokatok ezt az egész ügyet sokkal világosabban és az eddigieknél sokkal komolyabban veszi?
Olyan nagyon ÉREZZÜK azt, hogy a lelketek vágyik arra, hogy ismét egyesüljön velünk. Olyan nagyon vágyunk arra, hogy megnyugodjon az elmétek és a szívetek és hogy a szemetekbe nézzünk, míg viszonzásul ti is belenéztek a miénkbe! Nincsenek többé korlátok! Minden félremagyarázott dolog olyan felfogásba kerül, mely minden félelmet szertefoszlat. Drágáink…ezek az idők nagyon közel vannak. Nem adunk meg időpontokat nektek…csupán az Igazságunkat adjuk ahhoz, ami van.
Kérdezhetnék valamit? Hogyan segíthetünk abban, hogy ezt az egyesülést előidézzük?…Hogyan tehetnénk többet? Hiszen nagyon sokan úgy érzik, hogy nem tesznek eleget és kíváncsi vagyok arra, hogy ez még belefér-e?
Tudatában vagyunk annak, hogy sokan így éreznek. A szívük mélyén ők TUDJÁK, hogy azért vannak itt, hogy tegyenek valamit, hogy segítsenek ebben az óriási tervben. Még úgy érzik, hogy jelenleg csak stagnálnak vagy egy kissé elveszettnek érzik magukat és bizonytalanok abban, hogy merre kell indulni, hogy megtegyék a kötelességeiket. Nos, azt mondanánk nektek…hogy amikor eljön az idő…nem lesz időtök arra, hogy kérdezgessétek, mit tegyetek…mivel mindenki mindig azt fogja tenni.
Hogy jobban kifejezzük ezt, azt mondhatnánk, hogy ’programozva’ vagytok arra, hogy cselekedjetek, amikor szükséges. Nem szeretnénk, hogy félreértsétek, amiről az előbb beszéltünk. Nem vagytok robotok…messze álltok ettől. Csupán annyiról van szó, hogy TUDJÁTOK, mit kell tennetek és mindannyian [tudjátok], hogy… hogyan viselkedjetek az életetek jövőbeli részével. Egy részt ez olyan, mintha egy ’kapcsolót’ bekapcsolnánk és az információ, mely emlékezetére annyira vágytok, ismét az elmétek előterébe fog kerülni.
Ezért jelenleg…fogadjátok el azt a helyzetet, amiben vagytok. Legyetek boldogok amiatt, AKIK VAGYTOK. Mélyedjetek magatokba annyira, amennyire csak tudtok és lépjetek kapcsolatba azzal a részetekkel, mely nem ezen a bolygón lakik. Mivel ez az a részetek, mely sokkal több teret fog kapni az előttünk álló napok teljes lendületében és sokkal erősebb kapcsolatra lesz szükség énetek Felsőbb aspektusával.
Nos, azt mondjuk nektek…mindez könnyedén jön majd.
Ezt jó hallani. Időnként, amikor eszembe jut, hogy ’hol vagyunk’ most…azon tűnődöm, hogy HOVA A FENÉBE kellene képesnek lennünk mozdulni ilyen ugrásokkal és szökellésekkel, hogy odajussunk, ahol lenni akarunk.
Ez úgy fog történni, hogy ÉREZNI fogjátok, hogy így cselekedtetek egész életetekben! Természetesen a legtöbb részetekkel ott lesztek.
Tehát ezt úgy fogjuk ÉREZNI, mintha tudtuk volna, hogyan kell tenni a dolgokat…és csupán emlékezünk majd?...Vagy új dolognak fogjuk ezt ÉREZNI? Ez egy picit furcsa…mert egyáltalán nem tudom, hogy főképp milyen dolgokról beszélek!
Ó, de tudni fogod! Tudatában lesztek annak, hogy mely pici ajándékokat, képességeket és tudatosságot fogtok teljesen használni. Ezen a ponton nem tudjátok még megérteni, mennyi minden jön majd amiatt, hogy ez a részetek oly sokáig be volt zárva. Azt mondjuk, hogy…ha újjászületik,…ha ez ismét a Lényetek része lesz…ha ez újra lesz aktiválva, akkor…el lesztek bűvölve attól, hogy pontosan milyen sok dologra vagytok képesek.
Legdrágább barátaink…beszéltünk nektek annak a világnak a megteremtéséről, melybe léptek. Kérjük, értsétek meg, hogy ez a teremtés MOST történik…Minden, amit teremtetek az új valóságotok része lesz…egy Igaz valóság…melyet azok a gondolatok hoznak létre, melyeket ti választotok. Lépjetek tudatába mindannak, amiről szeretnétek, hogy LEGYETEK. Mutassátok be a LÉNYETEKNEK és ’tegyetek hozzá’ többet az utatok során.
Kérünk benneteket, hogy ne csupán arra gondoljatok…hogy vizualizáljatok!… Sokkal fontosabb dolgot kérünk: ebben a vizualizációban…ÉREZZÉTEK, milyen lenne, ha ezek a gondolatok azzá a világgá válnának, melyben ti éltek.
Időnként, amikor ezt teszem…egy picit önzőnek találom magam, mert úgy tűnik, mintha arra figyelnék, milyennek szeretném a világomat…a ’minden rólam szól’-világot…és nem tűnik úgy, mintha a képzeletemet globális módon kiszélesíteném.
Nem látod? Természetesen ez messze a legelfogadhatóbb mód arra, hogy elkezdjétek. Hiszen azáltal, hogy ezt csináljátok…hogy lehetővé teszitek magatoknak, hogy ÉREZZÉTEK az örömöt, mellyel a napjaitok során szeretnétek találkozni…ezzel a gyakorlatba ültetitek ezt. Azáltal, hogy ÉRZITEK, milyen lesz a TI jövőtök,… megteremtitek azt a világot, melyről mi beszélünk. Mivel ha kivétel nélkül mindannyian ezt tennétek…Abrakadabra!...itt lenne az Új Világotok…Hiszen nem tudnánk elképzelni, hogy bárki közületek…aki választhatna, egy olyan világot teremtene magának, melyet nem ÉREZ jónak.
Kapcsoljátok össze ezt azokkal a csodákkal, melyek várhatóan még az idén fognak megtörténni! Azt mondanánk nektek, hogy nálatok van az álomvilág receptje, melyet mindannyian hosszú-hosszú ideje alkottatok meg, még azelőtt, hogy idejöttetek.
Ez túl nehéz elgondolás ahhoz, hogy megértsük. Túl bonyolult, hogy szavakba öntsük…de valahogy értem, amit mondotok.
Gondoljatok arra az izgalomra, mely a világotokban teret kap azok között, akik TUDJÁTOK, hogy a dolgok meg fognak változni. Kössétek össze ezt sok Csillagnemzet izgalmával, melyek ugyanolyan régóta várják ezeket a történéseket, mint ti. Amikor ezeket az izgatottságokat összeteszitek…túl lesz minden képzeleten…és ez természetesen megfelelő ahhoz, hogy a bolygót ebbe a jogos [igazságos] helyzetbe emelje.
Ez valóban izgalmas. Mondhatnám, hogy egy egész rajongótábort gyűjtöttetek össze. Természetesen vannak olyanok, akik még nagyon is alszanak és olyanok is, akik már félig felébredtek és félig alszanak. Vannak, akik tudatában vannak a létezéseteknek…de nem túl biztosak az ütemtervben. Más szavakkal élve, az érzelmek egész nagy skálája érint benneteket.
Sokan mondják, hogy bizonyítékot akarnak a létezésünkre. Szeretnénk javasolni azoknak, akik így éreznek, hogy vegyék elő a számítógépüket és egyszerűen nézzenek alaposabban utána a témának. Mivel ha bizonyítékot keresnek…akkor megtalálják…mindent meg lehet találni.
Nyilvánvalóan vannak olyanok, akik a szívükben megtalálják a bizonyítékot. Nincs ennél erősebb bizonyíték, drágáink. Hiszen minden TUDÁS bennetek van. Vannak olyanok, akik megkérdőjelezik az ütemtervet. Ehhez biztosítékuk és joguk is van…de kategorikusan azt mondanánk, hogy forró vágyat érzünk arra, hogy segítsünk a bolygótok és a rajta lévők felemelkedésében. Ezt kerestük oly sok ideje. Ezt az óriási projektet szándékozunk átlátni, és amikor kész…szeretnénk örülni…egymás barátságának. Nem lesz szükség annak megkérdőjelezésére, hogy mit és miért. Hiszen a ti társaságotokban való jelenlétünk minden aggodalmat meg fog szüntetni.
Lesz idő, amikor minden kétséget el kell majd oszlatni. Ezen dolgozunk és a ti kifejezésetekkel élve már sok éve ezt tesszük…Megbeszéltük, mi a legjobb módja annak, hogy ez megtörténjen…és hogy a lehető legkisebb ’stresszt’ okozza azoknak, akik még alszanak. Senki sem szeret arra ébredni egy szunyókálásból, hogy valaki más nagy zajt és zsivajt csap. Mennyivel kedvesebb, ha gyengéden tudatára ébresztünk valakit és csendesen közöljük, hogy ’itt az ideje felébredni’.
Sokan készülnek közületek arra, ami jön. Frusztrálttá váltatok amiatt, hogy összehasonlítottátok azt, amit ÉREZTEK azzal kapcsolatban, hogy a világotok miben van most azzal, amibe vágytok, hogy valójában legyen.
Mondtuk már nektek, hogy a folyamat elkezdődött. És valóban elkezdődött. A rezgés különböző szintjein a változás folyamatosan megy végbe, amint átmentek rajta. Nem mondanátok azt, hogy van egy bizonyos Tudás belül, amihez mindig közelebb kerülünk?
Nos, igen…de néha azon tűnődöm, hogy ez csupán azért van, mert közelebb vagyunk az év végéhez és a várakozás egyre nő.
Szeretnénk megismételni azzal, hogy ismét elmondjuk: ez egy és ugyanaz. Minden összhangban van és a tervnek megfelelően halad. A türelmetek ez ügyben jó szolgálatot tesz nektek. A szívetek Ismerete ez ügyben szintén jól szolgál benneteket…ezért vagytok türelmesek!
Legdrágább barátaink…nagy megtiszteltetés, hogy így szólíthatunk…EGYEK VAGYUNK A SZERETETBEN.
Semmi sem állhat közénk. Semmi. Az út hosszú volt és a várakozás időnként fáradságos volt számotokra… De itt vagytok, szinte ahogy mondtuk…az utolsó szakaszban. ÉREZZÉTEK, hogy mindannyiótoknak küldjük azt az üzenetet, ami arról szól, ami következik. ÉREZZÉTEK a barátságunk valóságát és az egyesített erőinket, melyeket ezekbe a történésekbe helyeztünk. ÉREZZÉTEK, hogy mindannyiótoknak küldjük az üdvözletünk vizualizációját és azt az ünneplést, mely ennek köszönhetően meg fog történni.
ÉREZZÉTEK! TUDJÁTOK! MERT EZ IGAZ.
EZT TUDJUK.
Én is tudom. Érzem, hogy itt az idő. Köszönöm…nagyon. Bravó! Vége a közvetítésnek. Szeretet és köszönet!
Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése