Folowers

2012. október 15., hétfő

2012.10.13.

Fény Galalaktikus Föderációja / 2012. október 13.
Blossom Goodchild közvetítése

Szervusztok, barátaim! Egész vicces néhány ’rajongótok’ irománya és a hozzászólásuk ahhoz, hogy folyamatosan a SZERETETRŐL beszéltek. Kíváncsiak arra, hogy mikor ’fogjátok lecserélni a lemezt’ – hogy így mondjuk. Kommentálnátok ezt a dolgot?
Üdvözlünk benneteket és örülünk nektek…Kivétel nélkül. Ez ügyben nem tudunk többet mondani, csupán azt, hogy ’SZERETÜNK BENNETEKET!’. Minden tiszteletünk azoké,…akik ismétlődőnek tartják a beszélgetésünket! De ők azok, akik még nem egészen ’Értik.’…és ezért van szükség az ismétlésre.
Akik olyan gyorsan mondják magukról, hogy ’megvilágosodtak’ és sok embernek mondják újra és újra, hogy ’mennyire spirituális emberek’…azok ugyanazok a lelkek, akik másokról negatív dolgokat mondanak a hátuk mögött. Ennélfogva szükség van továbbra is hajtogatni azt, hogy TI A SZERETET VAGYTOK…EZÉRT TUDHATNÁTOK EZT ÉS TELJESEN AZZÁ IS KELLENE VÁLNOTOK.
AMIKOR ismét SZERETET LESZTEK…AKKOR lesztek ’roppant spirituális emberek’. Hiszen láthatjátok drágáink, hogy egy ’roppant spirituális személynek’ nincs késztetése arra, hogy ezt másoknak elmondja. Mivel egy ’roppant spirituális személy’…pontosan az!
Személy szerint én egész kényelmesen ÉRZEM magam ezekben a napokban, bármiről szeretnétek is most beszélni. Ritkán van valami, ami arra kényszerít, hogy megkérdezzem…és több, mint boldog vagyok attól, hogy a témát rátok bízom. Ámbár…nincs már sok idő az év végéig…a hőfok emelkedik, és izgatott lelkiállapotban vagyunk. Hogy vagytok TI és milyenek a TI ÉRZÉSEITEK most?
Azon elmélkedünk, hogy a ’zavargások’ most már ’bármikor jöhetnek’.
A ’zavargások’ szó egy kicsit aggasztóan hangzik.
Nos, a szobák ajtajára ki lehet tenni, hogy ’Kérjük, ne zavarjanak!’. Ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy ’Ne szakítsanak félbe!’ Így ezért azt szeretnénk mondani…hogy minden rendben…MOST MÁR bármelyik nap történhetnek megszakítások a normáktól és ahogyan egyszer bemutattuk…senki sem fogja soha tudni, hogy milyenek/milyenek voltak a normák.
Izgalmasnak tűnik. OLY sokakat ismerek, akik egyszerűen felnéznek az égre és a szívük csendjéből felkiáltanak: ’Gyerünk!’ Nos, bármit is értetek ez alatt, nyugodtak lehettek afelől, hogy sokan vagyunk, akik folyamatosan várakozunk!
ŐSZINTÉN folytathatjuk azzal, hogy kifejezzük és ismételten állítjuk, hogy SZERETETBEN JÖVÜNK.
Szeretnénk elnézést kérni azok miatt/nevében, akik oly sok, különféle kellemetlenséget okoztak sok ellentmondásos formában.
Számítunk arra, hogy azok legyetek, amit oly büszkén mondtunk rólatok: a ’FÉNY HARCOSAI’, hiszen ezek VAGYTOK!
Oly hosszú ideig ’rejtve’ voltatok. Ezekben az elkövetkező napokban…NEKTEK,…mint a jövő elődeinek,…EGYKÉNT kell előre haladnotok. Összhangba kerültök abban a lelketekkel, hogy…NEM VAGYTOK EGYEDÜL!
Sokan közületek olyan ’elfeledettnek’ … olyan ’félreértettnek’ érezték magukat. De most azt mondjuk nektek - annak Tudatában, ami közeledik -,…hogy a szívetek központja erővel és felismeréssel fog együttlüktetni azzal, amiért itt vagytok. Minden ÉRZETET, mely elnyomta az IGAZSÁGOT azzal kapcsolatban, hogy KIK VAGYTOK, el kell engednetek!
Bensőtökből…kivétel nélkül mindannyiótoknak…fel kell emelnie azt az ÉNT, AKI AZÉRT VAN ITT, HOGY MEGTEGYE, AMIÉRT IDEJÖTT.
Többé nem lesznek kérdéseitek. Többé nem LESZNEK kétségeitek. Nem férkőzhet be abba a kiegyenlítődésbe, amit TUDNI fogtok.
Hiszen azt mondjuk: ’HA EGYSZER MINDEZ ELKEZDŐDIK…NEM LESZ SEMMI, AMI MEGÁLLÍTANA BENNETEKET!’
ÉREZNI fogjátok a különbséget az ébredő lélegzetetekben. Azoknak, akik nem tudják megtalálni a létezés célját…lesz egy ugrás a lépésükben és egy ugrás a szívdobogásukban is.
AZ ÚJ VILÁG nagyon közel van már. Megfelelőnek tartjuk, ha a következő módon írjuk le nektek ezt. Olyanok vagytok, mint egy építészmérnök…a tervek elkészültek. A végső ’oké’ a tervekre lett rápecsételve. Megvan az ’indítási engedélyetek’ és már minden, ami ahhoz kell, hogy ’megépítsétek’. Papíron minden működik. A terv hibátlan. Már csak az ’anyagok’ hiányzonak, amik a megvalósításhoz kellenek.
Az elmém nem ÉRZI, hogy egész pontosan mit jelent az ’anyagok’ szó…Tisztáznátok ezt, kérlek?
Pontosan! Reméltük, hogy meg fogod kérdezni. Mivel nekünk kell ezekről gondoskodnunk.
Nem olyan anyagokra gondoltok, mint a téglák és vakolat, ugye?
Valóban nem. A ’nagy durranásra’ gondolunk – ahogyan ti mondanátok – annak érdekében, hogy az emberek ÉREZZÉK a különbséget önmagukban…hogy ezt az Új Világot fel tudják építeni.
Amikor kenyeret süttök…szükség van egy összetevőre, ami segít megemelni a kenyeret. Ezért hívhattok minket ’Élesztőnek’ ebben a projektben. Mi fogjuk ezt az extra segítséget nyújtani nektek, hogy lehetővé tegyük a terveknek, hogy ’felemeljenek’, ahogyan kell.
Egy ’Magasabb Energiáról’ beszéltek, amit szolgáltatni fogtok? És ha igen…milyen formában?
Elfogadjuk, hogy amit nyújtunk, azt a jelen helyzetben egy kicsit más módon értelmezhetitek. Így, szeretnénk tisztázni. Egy HATÁROZOTTAN ÉSZREVEHETŐ VÁLTOZÁS lesz…
Egy fokozatos folyamatról beszélünk, és ezt nem is tagadjuk. De szintén állítjuk azt is, hogy ’JÖN VALAMI’, amit ’A kezdő pont’-ként nevezhettek… ’A pillanatnak, amikor minden elkezdődött.’ – ha úgy tetszik.
Igen…’úgy tetszik’. Tudom, hogy nem fecseghetitek ki és nem ronthatjátok el a meglepetést…de a szívem nagyon pörög most és egész…érzelmesnek ÉRZEM MAGAM.
Engedd meg, hogy egy kicsit jobban elmagyarázzuk! Annak érdekében, hogy ezt a projektet végrehajtsuk…többet kell feltárnunk a szűkre szabott időpillanatokban, melyek összhangban vannak a nagyobb képpel. Csak apró darabkákkal ’tudunk ellátni’, melyeket olyan időkben mesélünk el nektek, amikor teljes mértékben biztosak vagyunk abban, hogy megfelelő módon értitek meg őket…azért, hogy a terv következő része végre legyen hajtva/sikeres legyen.
Engedjétek meg nekünk, hogy biztosítsunk benneteket arról, hogy a felajánlások, melyek majd megjelennek…olyan dolgok, melyek a kezdeti izgalomból egyszer megragadtak…Ezek azért vannak, hogy Nagyobb Magasságokba vigyenek benneteket. Észreveszitek majd magatokon, hogy azt mondjátok: ’Ez valóban megtörténhet?’
Milyen szinten értitek ezt? Nem sértés…de ez bármit jelenthet a teleportálástól az azonnali megnyilatkozáson át…a…
Pontosan. Ez BÁRMIT jelenthet…és BÁRMIT IS JELENT! De…térjünk vissza az elejére!...Nem fogjátok ezeket a csodákat megismerni mindaddig, amíg a szívetek nincs a megfelelő helyen.
SZERETET…Mert ez az, ahová tartozik. Ez az, ahol él.
Amint egyre jobban és jobban ÉRZITEK saját magatok Magasabb Igazságát…amint nagymértékben belehelyezkedtek abba…mint amikor valaki hazaér egy új környékre és elkezdi felfedezni minden dolog hollétét…amíg végül minden olyan ismerőssé nem válik, amilyenné a rezgés előző helye…akkor sokkal, de sokkal kényelmesebben fogjátok ÉREZNI magatokat azzal kapcsolatban, amiről úgy döntötök, hogy megteremtitek.
Sokan közületek ’álmodnak’ erről az Új Világról…erről az ’Arany Korról’…de ez messze túl van azon, mint amiről ti álmodni tudtok. Hiszen amint ’vissza’-alakultok ismét oda, akik egyszer voltatok,…képesek lesztek megteremteni egy olyan világot, amely meghaladja a ’jelenlegi állapototok’ legmagasabb gondolatait is.
Attól, amit meg fogtok teremteni, legdrágábbjaink, úgy fogjátok ÉREZNI magatokat, mint egy gyerek, aki a szemeit egy tálca süteményen, cukorkán és fagyin legelteti.
Elnézést! Egy kicsit fura hasonlat!
Elfelejtetted, hogyan viselkedik egy gyermek ilyenkor?
Nem. Azt sem tudják, mit tegyenek elsőként a tányérjukra!
És ez is olyan!
Hozzátehetnénk…hogy csoportok fognak kialakulni. Bizonyos képességű lelkek összegyűlnek majd, hogy ’megteremtsék a gondolataik gondolatát.’ Nagy lelkesedés lesz! És óriási öröm is!
Emlékezzetek arra, milyen egy új projektet elkezdeni… milyen heves vágya és elhatározása van egy babának, aki járni tanul.
EZ A TIÉTEK LESZ…ezerszeresére felnagyítva. A szívetek egy új szakaszába lép, ami után MINDENT, amihez hozzákezdetek nagy buzgalommal végeztek majd el…és ezt elmondjuk nektek…Mindegyik közül a legbecsesebb ajándék…ebben az új időszakban…az…hogy egyiket sem ÉRZITEK úgy, mintha azért TENNÉTEK, HOGY AZ ÉNT SZOLGÁLJA. Minden gondolatot és tettet SZERETETBŐL tesztek, EGYÁMSÉRT.
Hiszen az, ami elkövetkezik, lehetővé teszi majd számotokra, hogy egy másik szinten ÉREZZETEK és ÉRTELMEZZETEK dolgokat…pontosan azt, amit ti egymásért gondoltok.
Képzeljétek el, hogy EGY fonalgombolyag vagytok…Ha egyszer ’A történés’ megtörténik…olyan lesz, mintha a szemeket felszednék és sorról sorra…ti MINDANNYIAN ugyanazon teremtés részei lennétek. Ti mindig is a fonal voltatok…de MOST…ti önmagatokat EGY HEGYFOKKÁ ALKOTJÁTOK.
Azt hittem, azt fogjátok mondani, hogy EGY MELLÉNNYÉ! Pfuj! SOSEM rajongtam ilyen nyúlós számokért!!
Minden, amit most nektek mondunk…MEGÍGÉRJÜK…hogy értelmet fog nyerni az előttünk álló napok folyamán. Ha visszaolvasnátok ezeket a szavakat a jövőben, akkor ’leesne az állatok’ attól a pontosságtól, amit mutatunk. De ti…’ebben az időben/a ti időtökben’…csupán elképzelni tudjátok azt/elmélkedni tudtok azokon a dolgokon, amikről beszélünk.
Nem TUDHATJÁTOK most pontosan, hogy mi fog történi a fizikai valóságban azzal kapcsolatban, ami előttetek hever…de minden, amire szükségetek van csupán az, hogy csukjátok be a szemeiteket…ÉREZZÉTEK A SZAVAINK IGAZSÁGÁT…és a nem fizikai részetek máris ott lesz. Hiszen ÉRZITEK ezt! Ezért TUDJÁTOK is ezt…de ’az időtöknek’ szüksége van időre, hogy utolérjen benneteket.
Az idő közbeszólt…ennyi mára.
MINDENBEN, ami létezik,…abban SZERETET van. Amikor ezt IGAZSÁGKÉNT FOGADJÁTOK EL,…akkor azzal a SZERETETTEL rezegtek együtt, ami MINDENBEN ott van….Engedjétek meg magatoknak, hogy SEMMI MÁS NE LEGYETEK,…csak SZERETET!
SZERETÜNK. KÖSZÖNJÜK!...Valóban úgy értem…KÖSZÖNJÜK!
Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése